Over Sikkes Classic Cars

Welkom bij Sikkes Classic Cars, de specialist in het veilig opslaan van uw kostbare oldtimer. Onze stalling biedt u de beste bescherming tegen weer en wind, diefstal en vandalisme. Wij begrijpen dat uw oldtimer voor u van onschatbare waarde is en dat u deze met de grootste zorg wilt laten bewaren. Daarom bieden wij u een unieke combinatie van veiligheid, service en kwaliteit.


Filosofie

Onze filosofie is dat een auto niet gestald hoort te worden om in vergetelheid te raken. Bij SCC bent u omringd met liefhebbers die dezelfde passie voor oldtimers, sportauto’s en andere bijzondere vierwielers met u delen. Wij stallen niet alleen samen maar praten er samen over, rijden samen af en toe een mooie tocht voor de mooiste ervaringen met uw trotse bezit.

teaser1
teaser1
teaser2
teaser2
teaser3
teaser3


Onze stalling

Onze stalling is volledig ingericht op de opslag van oldtimers. Zo is de stalling overdekt, zodat uw oldtimer droog staat. Daarnaast is de temperatuur in de stalling altijd minimaal 10 graden Celsius en wordt de luchtvochtigheid rond de 40% gehouden, zoals het hoort. Onze stalling is goed beveiligd tegen brand en diefstal met systemen die volgens de geldende normen zijn aangelegd.


Bij Sikkes Classic Cars staan wij garant voor een persoonlijke en flexibele service. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het onderhoud van uw oldtimer. Ook bieden wij diverse diensten aan, zoals het wassen en poetsen van uw voertuig, zodat deze altijd in topconditie blijft. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot transport van uw voertuig van en naar onze stalling. Kortom, bij Sikkes Classic Cars bent u verzekerd van een veilige en professionele opslag van uw oldtimer, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de opslag van uw oldtimer, ontvangt u 1 m3 additionele opslagruimte voor banden, onderdelen en/of gereedschap. Wilt u uw auto een langere tijd niet gestald hebben binnen een contractjaar? Dan krijgt u 50% van de weekprijs terug over een periode van maximaal 8 weken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar!


Meer dan een oldtimerstalling

Kom gezellig langs op zaterdag en geniet van een heerlijke kop koffie of een verfrissend biertje, terwijl we een gezellig praatje maken. Voordat je langskomt, vragen we je vriendelijk om jezelf eerst aan te melden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende ruimte en voorzieningen hebben om je comfortabel te ontvangen. Naast de informele ontmoetingen op zaterdag, organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Denk hierbij aan rondritten, puzzeltochten en kennismiddagen. Tijdens deze activiteiten moedigen we je aan om ook iets over jouw persoonlijke trots te vertellen. 


Het merendeel van de activiteiten vindt plaats op onze eigen locatie en is kosteloos. Echter, wanneer we externe locaties bezoeken of er eten en drinken bij betrokken is, worden de kosten hiervoor wel doorberekend. We willen transparant zijn over eventuele kosten, zodat je vooraf op de hoogte bent. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor een gezellige ontmoeting, waarbij we samen kunnen genieten van goede gesprekken en leuke activiteiten. Sluit je vandaag nog aan en meld je aan voor een gezellige ontmoeting, waarbij we samen kunnen genieten van boeiende gesprekken en leuke activiteiten.